Wij zijn
jong & je wil wat

onze missie

en visie

Over ons

Jong & Je Wil Wat jongerencommunicatie is gespecialiseerd in de doelgroep jongeren (10-27 jaar). Wanneer je jongeren wil bereiken, moet je ze begrijpen. En dat kan alleen door ze te betrekken. We praten niet óver maar mét jongeren. Jongeren krijgen daarmee een stem over de belangrijke dingen die hen aangaan. Op basis van hun inzichten en samen met jou als opdrachtgever bereiken we jongeren met beleid, (online) campagnes en krachtige communicatiemiddelen. We werken graag met onderwijs, overheid, arbeidsmarkt, gezondheidsorganisaties en stichtingen. Jong & Je Wil Wat is gespecialiseerd in het bereiken van uitdagende doelgroepen, denk aan: jongeren met een chronische ziekte, jongeren die te maken hebben met jeugdwerkloosheid of jongeren in de jeugdzorg.

Nina Hoek van Dijke zette Jong & Je Wil Wat in 2010 op. Zij weet uit eigen ervaring hoe belemmerend het is om als jongere in een volwassen wereld niet begrepen te worden.

‍“Op mijn zestiende kreeg ik astma waardoor ik regelmatig in het ziekenhuis te vinden was. Een wereld waarin de artsen vooral op de belevingswereld van volwassenen waren gericht. Dat frustreerde mij toen enorm!” Tijdens haar studie communicatie stuitte Nina op het concept jongerencommunicatie en ze wist het meteen: “Dat wil ik later ook.”

onze aanpak

Wil je jongeren (10-27 jaar) bereiken met een campagne of communicatie? Denk je erover om jongeren te betrekken via jongerenparticipatie? Of wil je de belevingswereld van jongeren beter begrijpen door onderzoek? Jong & Je Wil Wat zorgt dat je door middel van passende communicatie, beleid of strategie jongeren bereikt en ze activeert. We werken graag samen met onderwijs, overheid, cultuur, goede doelen, arbeidsmarkt en gezondheidsorganisaties.

  • Fase 1: Jongeren betrekken: Onderzoek & participatie

  • Fase 2: Jongeren begrijpen: Advies & concept

  • Fase 3: Jongeren bereiken: Creatie, campagne & mediaplan

dit maakt

ons werk

uniek

co-creatie

Niet óver jongeren praten, maar mét. Design thinking als basis.

communicatie

Het resultaat is succesvol voor jongeren én de organisatie

onderzoek

Onderzoek sinds 2010: een brede kennis over jongeren

participatie

Hands on: we nemen je werk uit handen

het team

Nina Hoek van Dijke
Founder

Milou van den Hurk
Communicatie-adviseur

Youri Kok
Communicatie- adviseur

Leah Koenders
Design

Mauri Spooren
Projectmanager

Djoeke van Dooren
Assistent

Emma Stuifzand
Onderzoek & sales ondersteuning

jongerennetwerk

Ben jij jong en heb je een mening? Meld je aan voor ons jongerennetwerk. Jij maakt samen met ons mooie campagnes, geeft input op een onderwerp en werkt mee aan projecten. Ook ontmoet je andere jongeren. Via ons netwerk van organisaties krijg jij de kans om jouw stem te laten horen over maatschappelijke onderwerpen die jij belangrijk vindt! Jij hebt een stem, wij het netwerk!

Samenwerken?

Wil jij jongeren bereiken met communicatie, beleid, onderzoek of jongerenparticipatie? Maak direct een afspraak om te sparren of laat je vraag achter.

Nina Hoek van Dijke
Founder

Title

Vind jij jongeren als doelgroep het allerleukste? Bij Jong & Je Wil Wat werk je met een klein, fris en jong team aan uitdagende vraagstukken van opdrachtgevers die jongeren willen betrekken, begrijpen of bereiken. Bekijk welke vacatures er open staan of doe een open sollicitatie.

volg ons

op

social media